City Cartel Siófok

1 Vélemény
Ellenőrzött adatok, frissítve 2019. június 10.

Nyitvatartási idők

keddK
9:00 – 17:00
szerdaSze
9:00 – 17:00
csütörtökCs
9:00 – 17:00
péntekP
9:00 – 17:00
szombatSzo
9:00 – 13:00
vasárnapVZárva
hétfőH
9:00 – 17:00
Zárva.
Nyitásig  4 h 2 min.
4 h 2 min

Vasárnap: előre egyeztetett időpontban

Leírás

Kedves Érdeklődő!

Üdvözöljük a siófoki City Cartel iroda nevében, örömünkre szolgál, hogy tevékenységünk az Ön érdeklődését is felkeltette!

Ugye, milyen nagyszerű lenne, ha Önnek olyan hozzáértő partnere lenne, aki a szakértelmét nemcsak a szerződéskötésig bizonyítja, hanem még a beköltözés után is Ön mellett áll?

Munkatársaink felkészültsége, ügyfélközpontúsága, magas szintű idegennyelv-tudása (angol, német, olasz és orosz), valamint az ingatlanpiac változásainak rugalmas követése, mind az Ön ingatlanügyletének hatékony megoldását szolgálja, a hirdetés feladásától kezdve az értékesítési folyamat végéig! A City Cartel garancia Önnek a szakképzet kollégák általi gyors értékesítésre, a lehető legjobb piaci áron.

Elsődleges működési területünk a kiemelt, keresett, mindig jó befektetésnek számító Balaton déli partja (Balatonvilágos, Siófok, Szántód, Zamárdi, Balatonföldvár, Balatonszárszó, Balatonlelle, Fonyód és körzete).


Cégleírás
Irodánk a City Cartel partnereként egy 12 éves, magyar tulajdonú, országos franchise ingatlaniroda hálózat tagja, amely mind az adatbázis nagyságát, mind az irodák számát tekintve országosan vezető hálózatnak számít. Cégünk a Magyar Ingatlanszövetség tagja. A City Cartel 2008 - ban Stratégiai partner szerződést kötött az OTP Bank Rt - vel, de több mint 20 kereskedelmi bankkal is szerződéses viszonyban áll, így a hitelfelvétellel kapcsolatban is teljes körű lehetőséget biztosítunk Ügyfeleink számára. Eredményes munkánknak és tapasztalatunknak köszönhetően a City Cartel értékbecslő csoportja első osztályú minősítést kapott a Budapest Banktól. Ugye, milyen nagyszerű lenne, ha Önnek olyan hozzáértő partnere lenne, aki a szakértelmét nemcsak a szerződéskötésig bizonyítja, hanem még a beköltözés után is Ön mellett áll? Munkatársaink felkészültsége, ügyfélközpontúsága, magas szintű idegennyelv-tudása (angol, német, olasz és orosz), valamint az ingatlanpiac változásainak rugalmas követése, mind az Ön ingatlanügyletének hatékony megoldását szolgálja, a hirdetés feladásától kezdve az értékesítési folyamat végéig!
A City Cartel garancia Önnek a szakképzett kollégák általi gyors értékesítésre, a lehető legjobb piaci áron.
Kulcsszavak:
HÁZ, Ingatlaniroda
Termékek
ingatlanok, lakóparkok, lakástakarék, biztosítás, családi ház, lakás
Irodánkban beszélt nyelvek
Angol, Német, Olasz, Orosz
Fizetési lehetőségek
 • Készpénz
  Készpénz
 • Euro
  Euro
City Cartel Siófok a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

Ingatlaneladás

, more than 2 years ago

Gyorsaság, precizitás és igazi profizmus jellemezte az ingatlanközvetítőket. Köszönünk mindent! Bátran tudom ajánlani mindenkinek!

Írjon véleményt a(z) City Cartel Siófok részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Kapcsolattartó személyek

Krisztina Csengődi
Vezetőség

Üzenet küldése

+36 70 778-2118

+36 84 999-693

  Vásároljon Prémium Tagságot

  Céginformációk

  Facebook

  Közelben található CityCartel kirendeltségek

  1. Rákóczi U. 276.
   8638  Balatonlelle
  2. Ady Endre Utca 5
   8640  Fonyód
  3. CITY CARTEL
   41.95 km
   Távirda Utca 29
   8000  Székesfehérvár
  4. Hunyadi Tér 22/B.
   7200  Dombovár
  5. Aranyvölgyi Út 6
   2400  Dunaújváros