Metor'x, Siófok

Metor'x
FŐ U.90
8600 Siófok
Somogy
Telefon:
84/319-306
Fax:
84/319-306
Írj véleménytHibás adat jelentéseEz az én vállalkozásom
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Gazdasági információk

Leírás

A vezeték nélküli rendszer elemeinek segítségével lakásunk összes elektromos berendezése pillanatok alatt távvezérelhetővé tehető,működtetésük automatizálható.


Cégleírás
Az eszközök ugyanis a 230 V-os hálózaton keresztül kommunikálnak. A rendszer működésének lényege,hogy minden vezérelni kívánt elektromos készülék úgynevezett vevő modulokon keresztül kapcsolódik a 230 V-os hálózathoz.Minden modul saját azonosítóval rendelkezik. A modulok vezérlése a falra szerelhető,vagy hordozható vezérlők által kiadott parancsokkal történik.(pl.bekapcsolás,kikapcsolás,fényerő növelés-csökkentés) A rendszer moduljainak vezérlésén kívül lakásunk szórakoztató elektronikai berendezéseinek távirányítását is elvégzi.(TV,rádió,videómagnó,HI-FI,műholdvevő,stb..) A távirányító a legtöbb kereskedelmi forgalomban előforduló készülék kódját gyárilag tartalmazza,illetve szükség esetén akár meg is tanulja.A rendszer multimédiás és biztonsági berendezéseket is tartalmaz.Multimédiás termékeik segítségével például más helységekből nézhetjük és irányíthatjuk a videót,mint ahol az található,kábelezés nélkül. A sokoldalú biztonságtechnikai rendszerek az automatizálási eszközökkel együttműködve nem csak a hagyományos védelmi funkciókat látják el,hanem az esetleges betörések megelőzésében is fontos szerepet játszanak.Fejlett jelenlét - szimulációs képességüknek köszönhetően pl.távollétünkben napi életritmusunknak megfelelően kapcsolgatják világításunkat,esetleg rádiónkat.
Kulcsszavak:
Kamerás megfigyelő rendszer, Lakásautomatizálás, Antennarendszer, Internet, Műholdas technika, Műholdas internet, Műholdvevők, Pc konfigurálás, Műholdvevő rendszerek, Nagysebességű kapcsolat
Metor'x a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemény

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Metor'x

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot

Hasonló cégek a közelben

 1. Fő U. 60
  8600  Siófok
 2. Koch Róbert U. 15/A.
  8600  Siófok
 3. Vámház Utca 4.
  8600  Siófok
 4. Bem J. Utca 26.
  8600  Siófok
 5. Bem József U. 26.
  8600  Siófok
 6. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete