Sió-Eckes Kft., Siófok

36 Vélemény
frissítve 2020. január 9.

Gazdasági információk

Adószám
11223755-2-44
TEÁOR kód
1032 - Gyümölcs-, zöldséglé gyártása

Leírás

gyümölcsfeldolgozó és gyümölcslégyártó A SIÓ-ECKES Kft. Siófok határában, Balatonszéplak-felsőn, egy több száz hektáros őszibarack- és sárgabarack-ültetvény mellett található. Ez a közel 40 000 fa adta gyümölcs is a híres SIÓ baracklevek alapanyagául szolgál.


Idegen nyelvű leírás
SIÓ-ECKES is located besides a several hundred acres peach and apricot plantation in Balatonszéplak-felső, near Siófok, the capital of the Lake Balaton area. The fruit of this plantation with approximately 40 000 trees also serves as the base of the famous tasty SIÓ peach and apricot nectars. In the past years, following an investment of about two billion HUF with the leadership of our investor, ECKES-granini, the leading fruit beverages producer in Europe, the Siófok factory became one of the most modern fruit processing and fruit juice manufacturing work in Europe. The highest quality fruit juices of all time grew to be the leading fruit juices in Hungary with the help of professional marketing and commercial politics. Today, with its market share of 25, 2% in value and 20, 1% in volume (resource: ACNielsen, 2005), SIÓ-ECKES is the leading fruit juice, nectar and drink producer and distributor in Hungary ? also rapidly developing in export markets, too
Kulcsszavak:
Gyümölcsfeldolgozás, Rostos gyümölcslevek, Bambi, Gyümölcsitalok, Rostos italok, Üdítoital, Gyümölcslevek, Sió, Szurt gyümölcslevek
Termékek
Gyümölcslé, Üdítőital
Sió-Eckes Kft. a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

Sió

, több mint 2 évvel ezelőtt

A rostos őszibarack és a rostos narancs a kedvencem. Mikor iszom, mindig olyan mintha akkor lett volna leszedve a fáról. Voltunk a gyárban is ahol Készítik és a végén az volt a legjobb, hogy mindenből sokat fogyasztottunk. Kellemes nap volt. Örömmel gondolok a szép napra.

sió

, több mint 2 évvel ezelőtt

Kapható több féle Sió üdítő, gyümölcslé is. Van rostos és sima, almás stb. De nekem mindegyik a kedvencem, estére megfelelő vacsorához, csak hamar elfogy, mert olyan finom, hogy egy korty már nem elég, minden korty egy pohár, tehát, ha venni szeretne, érdemes többet vásárolni egyszerre és is így szoktam belőle feltankolni. Nagyon jó árban vannak, tehát megéri és még egy rekesz sem lenne drága! Mindenkinek ajánlom ezt az üdítőt! Én nem vagyok oda a rostos üdítőkért, de ezt még rostosként is meg szoktam inni.

Sió-Eckes Kft

, több mint 2 évvel ezelőtt

Kitűnő minőségű ivóleveket, gyümölcslevek és egyéb italokat gyártó cég. Csak a legjobb minőségű gyümölcsöket használják fel termékeikhez, és semmilyen mesterséges anyagot, vagy ízfokozót nem tesznek bele. Nálunk otthon mindig akad egy doboz száz százalékos Sió gyümölcslé, mert az egész család szereti. És nem csak finom, hanem egészséges is, a fentebb említett okokból kifolyólag. Nem csak klasszikus ízeket gyártanak, hanem egzotikusabb termékeik is vannak, kezdve az egzotikus gyümölcsöktől a multivitaminos italokig. Nyáron pedig misem esik jobban, mint egy Sió ice tea. Nekem a vilmos körtés gyümölcslevük ízlik a legjobban, mert azon tényleg érződik a körte íz, olyan mintha egy lédus, zamatos körtéwe harapna bele az ember.

SIÓ

, több mint 2 évvel ezelőtt

Nagyon szeretem a SIÓ üdítőket. A kedvencem a baracklé (25%-os). Érzem az ízén hogy ez tényleg barackból van, nem holmi ízesítő, meg mindenféle por keveréke.
Gyakran szoktam venni 3-mas pakkban is. 6 dl = 130 ft :D
Szerintem a legjobb gyümölcslé gyártó cég! Így tovább!

PeLa
no.1

, több mint 2 évvel ezelőtt

A Coca-Cola után ez a kedvenc üdítőgyártó cégem. Imádom a rostos gyümölcsleveket. Jó is ha iszik az ember legalább minden nap 1-2 pohárral mert az emésztésnek is jót tesz. Ebből is van itthon mindig pár dobozzal. A rostos őszibarack és a rostos narancs a kedvencem. Mikor iszom, mindig olyan mintha akkor lett volna leszedve a fáról. Voltunk a gyárban is ahol csinálják, és a végén az volt a legjobb, hogy mindenből annyit ihattunk amennyit nem szégyelltünk meginni. :D

Több vélemény
Írjon véleményt a(z) Sió-Eckes Kft. részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot

Hasonló cégek a közelben

 1. Ribiszke U. 17.
  8600  Siófok
  (84) 350 325
 2. Ribizke Út 17
  8600  Siófok
  (84) 350 308
 3. Somogyi Utca 2
  8600  Siófok
  (84) 311 621
 4. Fő Tér 5
  8600  Siófok
  (30) 494 6654
 5. Dózsa György U. 144.
  8600  Siófok
  (84) 313 384
 6. Honvéd Utca. 1/C
  8600  Siófok
  (84) 323 888
 7. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete